5 Mayıs 2012 Cumartesi

SONNY'NİN YILDIZI

ilk dizimizin adı=
Sonny'nin yıldızı(orjinal adıyla Sonny with a chance)

oyuncular:Demi Lovato , Tiffany Thornton , Sterling Knight , Brandon Smith , Doug Brochu, Allisyn Ashley Arm

KARAKTERLER
Sonny Munroe = Demi Lovato
Tawni Hart = Tifanny Thornton
Chad Dylan Cooper = Sterling Knight
Nico Harris = Brandon Smith
Grady Mitchell = Doug Brochu
Zora Lancaster = Allisyn Ashley Arm

KARAKTER ÖZELLİKLERİ
Sonny Munroe = Sonny Munroe sıradan bir kızdır; fakat bir gün internette yayınladığı tanıtım videosu sayesinde Mandy adlı bir üyesini kaybetmiş olan Ne Tesadüf! adlı komedi dizisinde rol alma hakkını elde eder ve böylece oyuncular tamamlanır. Gösteri dünyasına adım atmak için Sonny, annesiyle birlikte Wisconsin'den hem yeni dostlarla hem de yeni düşmanlarla tanışacağı Hollywood'a taşınır. Burada Sonny; Hollywood'da hayat, oyunculuk, yıldızlar ve medyada iyi bir imaj yaratmak hakkında birçok yeni fikir edinir.

Tawni Hart = Ne Tesadüf! adlı komedi dizisinde oynayan Tawni Hart "yeni kız" Sunny Munroe onun yerini çalacağından korkar. O iyi giyinen bir "diva" dır.

Chad Dylan Cooper = Mackenzie Şelaleleri dizisinin başrol oyuncusudur. Kendini beğenmiş ve ukaladır. Ne Tesadüf oyuncularına karşıdır . Ama Sonny Munroe gelince işler değişir.

Nico Harris = Ne Tesadüf! adlı skeç programında oynayan oyunculardan biridir . Kankası Grady Mitchell'e video oyunları oynamayı ve ilginç şeyleri karıştırmayı sever . O da tüm Ne tesadüf ekibi gibi Mackenzie Şelalelerine karşıdır.

Grady Mitchell = Ne Tesadüf! adlı dizide oynayan oyunculardan biridir . En iyi arkadaşı Nico Harris'le ruh ikizi gibidir. Aynı şeyleri severler oda Mackenzie Şelalelerine karşıdır.

Zora Lancaster = Ne Tesadüf! adlı dizide oynayan oyunculardan biridir. Çok ilginç bir çocuktur . Çok akıllıdır ve aynı zamanda delidir . Dar yerleri sever . Mackenzie Şelalelerine karşıdır.

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder