5 Mayıs 2012 Cumartesi

İyi Şanslar Charlie

Şu anki dizimiz İyi Şanslar Charlie

Yeni bir kız bebeğin gelişiyle Duncan ailesinin yaşamı tepetaklak oluyor. Anne babaları genç kızları Teddy ile PJ Duncan ve 10 yaşındaki erkek kardeşleri Gabe'den Charlotte'a, yani Charlie'ye bakmak için yardım istiyorlar. Anne baba Amy ve Bob çalıştıklarından işe büyük kardeşleri el atıyor. Bebek mamalarını, omuz bezlerini, bebek bakıcılığını, yani eğlenceli olan ve olmayan bebek işlerini öğreniyorlar. Teddy günlük serüvenlerini ve aksilikleri Charlie için bir video günlüğüne kaydediyor ve günü gelip ablası evden gidince buna başvurmayı umuyor

KARAKTERLER

Teddy Duncan ( Bridget Mendler )
Teddy Duncan 15 yaşında, kendine güveni olan hoş bir kız. Teddy güçlü olduğu yanları biliyor ve istediğini yaptırıyor, ancak yapamayacağı - ya da yapmaması söylenen - şeyleri kabullenmek yerine biraz inatçı davranabiliyor. Sürekli bu "özel" ailede nasıl hayatta kalınacağı konusunda bebek kardeşi Charlie için bir video günlüğü tutuyor, hem de bol bol şans diliyor ve bazenleri PJ araya giriyor.Ama Teddy video günlüğüne devam ediyor.

PJ Duncan ( Jason Dolley )
PJ Duncan sevimli, iyi niyetli, ama pek de hızlı olmayan ağabeyi. PJ yetenek ve zeka açısından eksikliğini ister kızlara şirinlik yaparken, ister iki kişilik grubu "PJ and the Vibe"da çalarken olsun hevesiyle kapatıyor. Sürekli para toplamaya çalışıyor ve hatta bazen küçük kardeşi Gabe'den ve bebek Charlie'den yardım istiyor. İyi huylu biri ve her zaman göstermese de küçük kardeşlerini çok seviyor.Ama Teddy'yi sinir etmekte üstüne yok!

Charlie Duncan ( Mia Talerico )
Charlie Duncan, Duncan ailesinin en yeni ve en sevimli üyesi. Charlie hem anne babası, hem kardeşleri için sürekli kaos yaratıyor, ama bunu en şirin şekilde yapıyor. En çok lastik ördeklerini, battaniyesini ve muz ezmesini seviyor. Annesiyle yoga yapmaya, PJ'in gitarını çalmasını izlemeye hatta Teddy okul maskotu olduğunda onu alkışlamaya bayılıyor. Charlie henüz bilmiyor ama Teddy'nin özel dediği ailede ayakta kalmak için bol şans gerekecek.

Amy Duncan ( Leigh Allyn Baker )
Amy Duncan anneleri. Charlie'yi doğurduktan sonra hemşire olarak işine geri dönüyor. Dolayısıyla tüm ailenin Charlie için yardımcı olması gerekiyor - buna da hazırlar - ama birazcık işleri karıştırıyorlar. Amy Bob'la çocukları hizada tutuyor ve her şeyden çok eski "güzel günleri" hakkında hikâyeler anlatmayı seviyor. İddialı kişiliği çocukları hem eğlendiriyor hem korkutuyor ama o Duncan ailesinin direği ve herkes onu seviyor.

Bob Duncan ( Eric Allan Kramer )
Bob Duncan babaları. Bir haşereyle mücadele şirketi var. Sert görünse de kalbi çocuk gibi ve çoğu zaman da öyle davranıyor. Çocuklarının yaşamlarıyla çok ilgileniyor ve ailesini koruyup onlarla gurur duyuyor. Bob çoğu zaman disiplin işini eşi Amy'ye bıraksa da yeri geldiğinde son sözü söylüyor - ama çocukları her zaman kulak asmıyor.

Gabe Duncan ( Bradley Steven Perry )
Ailenin 3. çocuğu. Kurnaz ve yaramaz olduğu kadar zeki de. Charlie ilk doğduğunda onu kıskanmasına rağmen daha sonra onu çok seviyor.Pj ile uğraşmayı ve onunla vakit geçirmeyi sever.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder